A+ A A-

Fabra confirma que Castedo no repetirà com a candidata

Valorar este articul
(0 vots)

El president de la Generalitat Valenciana i del PP valencià, Alberto Fabra, ha confirmat en la convencio del PP d'Alacant que es celebra en Benidorm (La Marina Baixa) que l'actual alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, imputada en diversos casos de corrupcio, no anira en les llistes del partit en les proximes eleccions.

 

Fabra ha insistit que "aquells que estan imputats en processos que poden afectar la confiança dels ciutadans en les institucions estan quedant fora" i posteriorment ha aclarit: "No seran candidats".

Est anunci arriba despres que ahir el president del partit en Alacant, José Císcar, reconeguera en esta mateixa convencio que el partit patirà un proces de regeneracio per a impulsar candidats "nets" en els quals poder arribar a pactes de govern en cas de no obtindre majories. "El partit està per damunt de les persones es diguen com es diguen", va proclamar el vicepresident del Consell.

Ademes, l'anunci de Fabra no agafa per sorpresa a Sonia Castedo. Fonts del partit asseguren que l'alcaldessa ha estat esta semana en la seu de Genova on li han fet saber que no repetiria en llistes. Es mes, la direccio estatal voldria que el president de la Genelitat forçara la seua dimissio per a acabar aixina en l'escandol que esguita el partit conforme es desvelen senyes de les seues relacions en l'empresari i constructor Enrique Ortiz.

Lo que seguix sent una incognita es qui encapçalarà la llista en Alacant en substitucio de Castedo. "No parle de futuribles", s'ha llimitat a dir Alberto Fabra.


font: El Mundo

Hemeroteca

« Octubre 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Fes teu el periodic

Ajuda'ns a mantindre el lloc web en les teues donacions.