A+ A A-
Articuls filtrats per data: Dimecres, 01 Octubre 2014 - Periodic Digital en llengua valenciana

DRET A DECIDIR…, PERO NO PER ALS DEMES, per Ricart Pla

Publicat en La Rella

Assistim en els ultims mesos al sopor de la farsa organisada per Artur Mas, ERC i companyia, una gran mentira de la qual ya vaig esplayar-me en son dia, en l’articul titulat “Distraure’ns de la realitat”.

Valencia un dels territoris en menys inversio per a 2015

Publicat en Estatal

El Govern gastarà 776 millons en Valencia, tot i que cada valencià rebrà 542 euros menys que un castellà lleones.

L'Associacio Valenciana d'Empresaris (AVE) han traslladat al conseller de Facenda, Juan Carlos Moragues, que els pressupostos generals de l'Estat (PGE) per al 2015 son "clarament insuficients per a cobrir les necessitats d'inversio de Valencia", mentres "atres son millor tractats ", i que" el fet que el Govern haja deixat aparcada la reforma del mateix ha segut un veritable gerro d'aigua freda i una frustracio per a una comunitat lleal en Espanya i en ganes de tirar del carro".

Valencia, un dels territoris mes corruptes d'Europa

Publicat en Internacional

El mes recent indicador comparat de la calitat de govern en regions europees, l'European Quality of Government Index (EQI) mostra que els nostres territoris millor puntuats (Asturies, Cantabria, Pais Vasc o la Rioja) presenten uns resultats similars a la mijana Europea; es a dir, al nivell de França; mentres que les que apareixen com a pijors (Canaries, Extremadura, Valencia o Galícia) estan mes prop de les regions polaques, a la zona mijana-baixa. Dins d'Europa els nostres territoris es mouen puix entre la mijana i la mediocritat.

Gran reinauguracio de Taste of America.

Publicat en Nacional
La tenda de productes americans reobria ahir en una festa per tot lo gran.

La Senyora Imputadissima Alcaldesa d'Alacant

Publicat en Editorial

Alacant torna a estar de moda, l'Excelentisima Alcaldesa Sra. Na Sonia Castedo, i els 17 regidors del seu equip de govern, votaren en contra de la mocio que Esquerra Unida, presentà, en la que exigia l'immediatament dimissio de la Sra. Castedo. Els vots a favor de la mocio de EU, UPyD i PSPV-PSOE, no foren suficients.

Hemeroteca

« Octubre 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Fes teu el periodic

Ajuda'ns a mantindre el lloc web en les teues donacions.