A+ A A-
Articuls filtrats per data: Divendres, 10 Octubre 2014 - Periodic Digital en llengua valenciana
Els populars continuen aumentant la crisis interna que viu el partit, ara ha segut Jose Lluis Torro, el que ha carregat contra Fabra.

L'afonament del PP, es un fet consumat.

Publicat en Nacional
L'afonament dels populars a nivell estal ho confirmava l'atre dia Invimark i ara metroscopia ho confirma a nivell nacional.

Dos periodistes trauen l'Ebola al carrer

Publicat en Estatal

Dos periodistes d'El País es van colar en la quinta planta de l'hospital Carlos III, el "cor de l'ebola estos dies en Espanya", com ells mateixos diuen, després d'un "descuit" del vigilant de seguritat. "Via lliure", diuen en la notícia en la qual expliquen la seua gesta.

Indignacio per l'esvastica en la provesso del 9 d'Octubre

Publicat en Nacional
Ahir en la provesso civica del nostre dia nacional, aparegueren diferents grups per a celebrar la festa, gent del GAV, grups carlistes, gent de Compromis, o inclus molta gent del partit polular, pero lo mes trist de tot ocurria al parterre on una persona portava una esvastica, i segons les nostres fonts la policia local era avisada fins a tres voltes alli mateix i inclus per telefon,

Quan es continua negant la realitat

Publicat en Editorial

Ahir no nomes celebravem el nostre primer any de vida en la xarcia, tambe celebravem el Dia Nacional Valencià. Un dia en el que el Sr. Fabra se cobri de glories i si pensavem que no podia fer ya mes el ridicul, sempre te un fracas mes que supera a l'anterior.

Hemeroteca

« Octubre 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Fes teu el periodic

Ajuda'ns a mantindre el lloc web en les teues donacions.