A+ A A-
Articuls filtrats per data: Dimarts, 08 Abril 2014 - Periodic Digital en llengua valenciana

Campanya del valencianisme contra les Trobades.

Publicat en Nacional
Les entitats culturals i civiques valencianistes convoquen este dijous 10 d´abril a les 21 hores en la ret social twitter per a entre tots junts realisar esta campanya de denuncia a Escola Valenciana, utilisant els següents hashtags:
El president de la Diputacio de Castello, Javier Moliner, i el director territorial de Bankia, Miguel Capdevila, han presentat el nou servici d''ofibus' que prestarà servici a 25 pobles chicotets que s’havien vist afectats per la reestructuració de les caixes d’aforros.

'L’ofibus' de Bankia oferirà 20 rutes distintes i donarà servici a un total de 31 pobles, dels quals sis corresponen a la zona nort de Valencia. Les visites d’esta oficina movil a cada una d’estes localitats seran periodiques en funcio de les necessitats.

Els municipis que s’atendran a les comarques del Nort son Algimia d’Almonesir, Artana, Benlloch, Castellnovo, Caudiel, Cervera del Maestrat, Chert, Eslida, Figueroles, el Forcall, Geldo, Montan, Montanejos, Rossell, la Salzedella, la Serra d’en Galcera, Teresa, Toras, les Useres, la Vall d’Almonesir, Vilafames, Vilanova d´Alcolea, Vilafermosa, Canet lo Roig i Cati.

'L’ofibus' de Bankia tractara de cobrir les necessitats bancaries del veinat d’ests pobles de l’interior, acostarà els servicis financers a tots aquells que per rao d’edat o complexitat de la gestio no poden realisar-la per mijos telematics, ya que l’oficina movil estarà dotada dels mateixos servicis i atencio que una oficina tradicional.

Font: ABC

Tancat el Port de Valencia degut a la boira

Publicat en Nacional
El litoral de Valencia i Castello han clarejat este dimarts en densos bancs de boira que han impedit la visibilitat a menys de 200 metres en alguns punts, la qual cosa ha obligat a tancar el transit maritim del Port de Valencia Ciutat.

Compromis vota si a la consulta catalana

Publicat en Estatal

El Congres dels Diputats acull hui la votacio per a transferir a la Generalitat Catalana la competencia per a organisar un referendum.

Hemeroteca

« Abril 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Fes teu el periodic

Ajuda'ns a mantindre el lloc web en les teues donacions.