A+ A A-
Articuls filtrats per data: Dimecres, 16 Abril 2014 - Periodic Digital en llengua valenciana
Les protestes continuen en La Pobla i els pobles de la rodalia.

Pocoyo, es declara finalment insolvent.

Publicat en Estatal
La coneguda saga Pocoyo, entra en suspensio de pagaments.

¿Son les falles un lux?

Publicat en Veu oberta
S´han acabat les Falles del 2014, festes en les que moltes comissions falleres no han tingut la figura de la fallera Major.
El 2015 ya es un fet. Falles que ya tenem artistes fallers i ¿Fallera Major? ¿O infantil?
Es creu que les Falles van lligades a ensalçar la figura de la dona, puix nos han demostrat que es una qüestio capitalista.
¿Que ha passat en el mon faller? ¿La crisis ataca a tot lo mon?¿O simplement les falles sols pensen en recaptar diners?
¿La Fallera Major naix o es paga?
Moltes comissions van a desapareixer per la falta de diners pero la qüestio més important, ¿Per que hi ha comissions que no tenen Fallera Major?
Un cas molt vistos es la Falla Almirant Cadarso de seccio especial. 
Em venen dos preguntes que donen dualitat:
¿Sino tenen es perque no hi han dones en Almirant? o la que tots sabem, ¿Quant costa ser fallera Major? ¿Per que demanen diners? ¿No es suficient l'ilusio de representar a la teua comissió?
Puix pareix que no. Lo important son els diners. ¿Quant s´han convertit les falles en Asociacions Culturals en anim de lucre?
Està clar que els fallers no ho tenen clar pero les falleres si. No volen pagar 20.000 Euros, 15.000 Euros o 8.000 Euros. Massa diners per a un moment que l'estat està en una greu crisis economica. ¿Soles per quatre dies siguent la reina? Yo abdicaria.
Atres falles son Felix Pizcueta- Ciril Amorós, sense cap representant o Sant Vicent- Periodista Azzati sense infantil.
Dona l´impressió que les Falles sols pensen en diners sense donar-se conte que la tradicio demana representants.
S´han modernisat massa i pense que la situacio cada dia es mes evident. Falles que desapareixen per una manca de diners i falles que demanen diners sense limits i no veuen situacions personals. Soles volem diners, diners, diners... ¿Per a que? Si motissima gent es borra de les falles perque no tenen per a menjar.
 
A modo de conclussio: ¿Necessitem un canvi o mantenim el mon faller com a tal?  
No ho se pero li ho deixe al llector.
I si coneix a una chica que vullga ser Fallera Major que li diga que busque una comissio que pense en la tradicio i no en el anim de lux.

Arias Cañete lleva la caducitat dels yogurts

Publicat en Estatal
 

¿Recordeu quan a principis de l'any passat el ministre Arias Cañete afirmava en unes declaracions menjar-se els yogurts caducats en total tranquilitat? Puix be , les seues practicament " profetiques " paraules s'aplicaran a la resta dels consumidors i es que des del divendres 11 d'abril el Consell de Ministres ha aprovat la nova norma de calitat per a l'elaboració i comercialisacio del yogurt.

Des d’este dimecres i fins dissabte hi haura jornades de portes obertes i des de la semana que ve tambe visites guiades

¡A pel crowdfunding!

Publicat en La nit en blau

El nou anteproyecte de llei de l´Eixecutiu estatal es una jarra d´aigua freda sobre les possibilitats de creiximent de l´economia. El crowdfunding no es mes que la microfinanciacio colectiva de tota la vida transformada gracies a internet i al context economic, especialment per la restriccio de credit. Una modalitat del crowdfunding, el crowdlending es la que estava despegant en mes força. El crowdlending es la finançacio no bancaria de les startups (mamprendedurisme en I+D+i), en la qual el mamprenedor ha de tornar els diners en interessos nomes si la empresa te exit.

Si, el crowdlending es (fins que s´aprove la llei) una alternativa per a que els jovens valencians en formacio i en ganes de generar riquea d´alt valor afegit, puguen dur avant els seus proyectes en conte d´emigrar. Es exactament esta dinamica la que necessita la nostra economia per a passar de l´actual estancament a un creiximent solit.

La ocurrencia del Govern es per una banda mes burocracia (com podieu imaginar), per l´atra llimitar les quanties que se poden donar i rebre per proyecte, i llimitar la quantia de diners que els inversors poden utilisar anualment, amen de les exigencies a les empreses de mediacio entre les parts. La veritat, no se si es mes preocupant que en Madrid no sapien que estan fent, que vullguen espentar a la gent jove a emigrar i afonar definitivament l´economia o que no vullguen llevar-lis un centim de negoci als amics del senyor Blesa... (¿o les tres possibilitats a l´hora?).

Des d´Unio esperem que al final la llei canvie substancialment, per que en esta dinamica de bombardejar tot lo que se meneja, l´unic futur que tindrem serà treballar eventualment de cambrers, atenent ad algun ministre analfabet.

Font: Levante-EMV

Hemeroteca

« Abril 2014 »
Dll Mar Dim Dj Dv Ds Diu
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Fes teu el periodic

Ajuda'ns a mantindre el lloc web en les teues donacions.